Μια Χειμωνιάτικη Ιστορία

Με φόντο τη μυθική Νέα Υόρκη και με διάρκεια περισσότερη από έναν αιώνα, η ταινία “ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ’’ πρόκειται για μια ρομαντική περιπέτεια φαντασίας που μας μιλά για θαύματα, ανεκπλήρωτες αγάπες και την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού. Μια ταινία ιδανική για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην οποία πρωταγωνιστούν ο γοητευτικός Κόλιν Φάρελ (“Total Recall’’), η Τζέσικα Μπράουν Φίντλει (“Downtown Abbey’’) και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι (“A Beautiful Mind’’), Ουίλιαμ Χάρτ (“Kiss of the Spider Woman”), Εύα Μαρί Σέιντ (“On the Waterfront”), Ράσελ Κρόου (“Gladiator”).


Πρωτότυπος Τίτλος: Winter's Tale

Σκηνοθεσία: Ακίβα Γκόλντσμαν

Ηθοποιοί: Κόλιν Φάρελ, Ράσελ Κρόου, Γουίλιαμ Χαρτ, Τζέσικα Μπράουν Φάιντλεϊ

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος: Δραματική

η γνώμη του κοινού

  • Εγω θα έλεγα οτι δεν με ενδιαφέρει τη λένε αυτοί που βάζουν ένα αστέρι όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους και σου έχει μείνει ένα ωραίο συναίσθημα αυτο μου είναι αρκετό .

    - 24091959G, 15/03/14
  • Η ταινία δεν είναι για γέλια. Είναι για κλάματα. Και όσοι βάζουν πάνω από 1 αστεράκι δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα. Με τέτοια μυαλά που έχει ο κόσμος και βάζει 4 στα 5 (!!;;;!!) είναι απόλυτα λογικό που μας παραμυθιάζουν τόσο εύκολα.

    - alexisg, 17/02/14
  • Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, ο έμπειρος σεναριογράφος τα κάνει μαντάρα. Και στη σκηνοθεσία, όπου η απειρία του είναι εμφανέστατη, αλλά κυρίως στο (επίσης δικό του) σενάριο, το οποίο ειλικρινά δε βγάζει νόημα (και είναι και τόσο μα τόσο βαρετό). Αλήθεια! Άγγελοι, δαίμονες, αιώνιος έρωτας, Νέα Υόρκη του 1916, Νέα Υόρκη του 2014, καρκίνος, φυματίωση, κουλουβάχατα! Προσπαθεί να συνδυάσει περιπέτεια με δράμα, φαντασία και έντονο ροματισμό, αλλά κάπου στην πορεία (από την αρχή για να είμαστε ειλικρινείς) το χάνει το πράγμα (και είναι και βαρετό). Οι αμήχανοι ηθοποιοί στους αταίριαστους ρόλους τους (μηδενική η χημεία μεταξύ Colin Farrell και Jessica Brown Findlay, η Jennifer Connelly σε ρόλο διακοσμητικό, ενώ ο Russell Crowe είναι απλά για κλάματα – και αυτός και η προφορά του), δε βοηθούν καθόλου την ταινία. Α, και τώρα που το θυμήθηκα! Τι δουλειά έχεις εκεί πέρα Will Smith??? Α, btw, σας είπα πόσο βαρετό είναι το σενάριο?

    Αυτά... Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα. Ενάμισι αστεράκι τιμής ένεκεν για τις τίμιες (θέλω να πιστεύω) προθέσεις της ταινίας. Με βαριά καρδιά σας λέω, να επιλέξετε κάτι άλλο για τις προσεχείς ημέρες.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1.5/5

    Όσοι ενδιαφέρεστε, διαβάστε την ολοκληρωμένη κριτική μας στο: https://www.facebook.com/movieheat/posts/308193705995413

    - Μοvie Heat, 17/02/14
  • Τεταια πατατα ειχα πολυ καιρο να δω. Η ωρα δεν περνουσε με τιποτα!!

    - mzamza, 16/02/14
  • Ομορφη,συγκινητική,αλλιωτικη!εχει όση φαντασία χρειάζεται για να ξεχαστείς. Βλέπεται ευχάριστα.

    - xenaki, 16/02/14
  • Periergh tainioula. Den einai klasikh romantikh. Emperiexei k ligo fantasia alla sto synolo ths einai euxaristh.

    - theokatharma, 16/02/14
  • Αρκετά καλή και ρομαντική...

    - Jimarasxls, 15/02/14
  • Πείτε τη γνώμη σας:



    Συνδεθείτε

Επιστροφή στην αρχική