Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας

1870. Ένας άτυχος έμπορος χάνει όλη του την περιουσία και αποσύρεται στην εξοχή με τα έξι παιδιά του. Ανάμεσα τους και η Belle, η πιο μικρή, αιθέρια και χαριτωμένη του κόρη. Όμως η ζωή του εμπόρου διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, όταν το άκαρδο Τέρας τον καταδικάζει σε θάνατο, επειδή έκλεψε ένα τριαντάφυλλο. Η Belle θεωρεί τον εαυτό της υπόλογο και αποφασίζει να θυσιαστεί στη θέση του πατέρα της. Στο κάστρο του Τέρατος την περιμένει μια παράξενη εμπειρία γεμάτη μαγεία, χαρά αλλά και μελαγχολία. Θα καταφέρει να λύσει τα μάγια που μετέτρεψαν μια ευγενική ψυχή σε ένα τρομαχτικό και άκαρδο πλάσμα;


Πρωτότυπος Τίτλος: La Belle Et La Bete

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Γκανς

Ηθοποιοί: Λεά Σεϊντού, Βενσάν Κασέλ, Αντρέ Ντισολιέ, Εδουάρδο Νοριέγκα

Διάρκεια: 112 λεπτά

Είδος: Φαντασίας

η γνώμη του κοινού

  • Πάρα πολύ καλό.Είχε και από το παραμύθι και από την Disney στοιχεία.Μόνο μερικές αλαγές δεν μ' άρεσαν.Αξίζει να την δείτε.

    - Ανώνυμος, 20/03/17
  • Καμια σχεση με το κανονικο παραμυθι

    - gutmacher, 27/04/14
  • Paramuthaki gia mikres hlikies kuriws. Kalogyrismeno me wraia topia alla mexri ekei. Ligo vareto. Gia kuriakh mesimerh sto mega kalo einai alla oxi hia cinema.

    - theokatharma, 27/04/14
  • Δεν μου άρεσε προσωπικά καθόλου. Τίποτα δεν μου θύμισε το παιδικό της Disney.

    - aimilios6, 24/04/14
  • Τα ψηφιακά εφέ πραγματικά ξεφεύγουν κατά πολύ. Ναι μεν δημιουργούν μια παραμυθένια και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όμως ο τόσος εντυπωσιασμός, αποτελεί περιττό στοιχείο. Μέσω μιας παρέλασης από εφέ, χάνονται αρκετά σημαντικά στοιχεία της ταινίας. Άρα τι ήθελε να καταφέρει ο σκηνοθέτης? Να δούμε το βάθος της ιστορίας, η το ότι και η Γαλλία η γενικότερα η Ευρώπη, μπορεί να συναγωνιστεί την Αμερική-Hollywood στα εφέ? Πρόβλημα επίσης δημιουργούν οι γελοίοι διάλογοι του σεναρίου, τους οποίους υποθέτουμε πως χρησιμοποίησαν για να περάσουν το χαρακτηριστικό της αφέλειας, αλλά μπα… Σίγουρα πάντως προκαλούν αρκετό γέλιο.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2.5/5

    Για το Movie Heat,
    Παρασκευή Γιουβανάκη

    Όσοι ενδιαφέρεστε, διαβάστε την ολοκληρωμένη μας κριτική στο:
    https://www.facebook.com/movieheat/posts/343103775837739

    - Movie Heat, 23/04/14
  • καταπληκτικη να παρετε τα παιδια σασ και να πατε να τη δειτε εγω πηγα μετον πατερα μου και μειναμε και οι δυο αλλαλοι

    - diana, 22/04/14
  • Πείτε τη γνώμη σας:



    Συνδεθείτε

Επιστροφή στην αρχική